dimarts, 25 de març del 2008

Ones de fusta


Em complau comunicar-vos que fa pocs dies hem guanyat el tretzè Concurs Internacional de Disseny Industrial del Moble CETEM en la categoria d’ecodisseny amb el projecte WoodWave.
Es tracta d’un sistema de mobiliari d’exterior per al jardí i el seu punt fort és que la seva versatilitat permet la construcció de diferents tipus de seients per al jardí: butaques, tamborets, bancs...
A més el conjunt parteix d’un sol taulell de fusta on cadascuna de les peces estan semitallades (igual que els jocs de troquelats de cartró amb els que tots hem jugat de petits). El fet de vendre’s com un paquet pla redueix despeses econòmiques i d’impacte ambiental tant en la seva distribució com en l’emmagatzematge. L'usuari ha de separar les peces i muntar-les al seu gust.

És un disseny de Juan M. Marín -autor de Resseny, un bloc que podeu trobar als links de M'agrada Panton- i d’Àlex Jiménez. Per a qualsevol cosa no dubteu en contactar-nos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, felicitats!

Àlex J. ha dit...

Moltíssimes gràcies!
Ara volem moure el disseny a veure si alguna empresa està disposada a produir-lo, al menys en una petita sèrie. Esperem que la sort continui!