divendres, 19 d’octubre del 2007

PFC: Esbossos

Fa cosa d’una setmana hem deixat de banda la part teòrica del projecte per passar ja a esbossar les primeres idees. D’entrada volem obrir camins, no tancar-los, de manera que els dibuixos no tenen en compte aspectes constructius sinó que més aviat pensem a escala general sense entrar en els detalls.
En aquest article expliquem la primera de les opcions de les que hem fet esbossos. Està inspirada en els paravents o “biombos” de manera que la estabilitat de l’objecte arriba quan aquest es doblega. En aquest cas buscaríem una solució mixta, ja que els biombos, totalment desplegats cauen, i a nosaltres això no ens interessa. Mitjançant potes, nosaltres farem possible que els nostre separador funcioni també d’aquesta manera.


Així la idea és dissenyar una sèrie de complements que es podran unir a l’estructura (amb un mecanisme que està encara per dissenyar) en qualsevol part del separador, adaptant-lo a les nostres necessitats.
Desenvoluparem diferents gammes de complements, de manera que la gamma de complements de més qualitat quedaria molt bé en una oficina molt seriosa, i la gamma més bàsica, produïda en materials més econòmics, tindrà uns acabats més juvenils. Les peces podran rebre estampats que encara personalitzaran més l’aspecte del separador.